Aydın’da yaşayan ve ekmeğini çöplerden geri dönüşüm malzemesi toplayarak kazanan Ali Ersin’in bayrak sevgisi görenlerin takdirini topluyor.
Motosikletine astığı bayraklarla gece gündüz dolaşan Ali Ersin, hayatta her şart ve ortamda bağımsızlık ve özgürlükten daha lezzetli bir yaşantının olmadığını söyledi. 15 Temmuz gecesinde yaşananlardan sonra bayraksız dolaşmayan Ali Ersin, çöplerden geri dönüşüm malzemesi toplayarak geçindiğini belirterek “Türk Bayrağı’nın gölgesinde olduktan sonra her şart ve ortamda mutluyum. Bu bayrak için her zaman ölmeye hazırım. Hainlere inat gece gündüz Bayrakla dolaşıyorum” dedi.
Aydın ve çevresinde motosikleti ile geri dönüşüm malzemesi toplayarak hayatını idame ettiren Ali Ersin, motosikletine özel olarak kaynak yaptırdığı 5 ayrı direğe astığı bayraklarla dolaşıyor. Kiminin gözünde çöpçü de olsa kalbindeki vatan ve bayrak sevgisini kimsenin ölçemeyeceğini belirten Ali Ersin, “Bu ülke 15 Temmuz gecesi hiç beklemediği bir yerden hain bir saldırıya maruz kalmış, ancak kalbinde ve beyninde vatan ve bayrak sevgisini samimi olarak taşıyanlar sayesinde hainler emellerine ulaşamamıştır. Türk Milleti o gece vatanın, bayrağın nasıl sahip çıkılması gerektiğini bir kere daha tüm dünyaya göstermiştir. Karnımı çöpten de doyursam bayrağım dalgalandıkça kendimi dünyanın en mutlu ve en huzurlu insanı olarak görüyorum. Bu nedenle Bayrağımı dalgalandırarak dolaşıyorum” dedi.