Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Ticaret Odası’nın 14 Nisan’da yapılacak olan olağan genel kurul toplantısına saatler kala, dünyanın tanınmış bir ziraat makineleri firmasının bölge distribütörü David Biçaco, genel kuru toplantısı bünyesinde yapılacak hiçbir listede yer almadığını açıkladı.

David Biçaco muhabirimize yaptığı açıklamada, “Distribütörü olduğum firma ve David Biçaco olarak hiçbir şekilde Ayvalık Ticaret Odası’nın seçimlerinde herhangi bir listesinde yönetime aday değilim. Benim adımın bilgim olmaksızın ATO seçimlerinde Aydın Şensal’a ait listede yer almış olması sehven gelişmiş bir olaydır. Ayvalık halkı ve müşterilerimiz, şunu bilsinler ki; ATO’nun hiçbir listesinde yönetim kuruluna aday değilim. Aday olmadığım gibi ATO Başkanlığına aday olan Sayın Aydın Şensal ve Sayın Ali Gür’ün arasında taraf da değilim” dedi.

Seçimlerde her iki aday ile yönetim kuruluna aday olanlara başarılar dileyen David Biçaco, “İyi olan kazansın. Ayvalık için iyi işler yapanlarla, yapacak olanların başımızın üzerinde yeri vardır. Bu konuda bizi sevenler de sevmeyenler de sağolsunlar.” İfadelerini kullandı.

ATO Başkanlığı’na aday olan Aydın Şensal’ın beyaz listesinde Meslek Komiteleri yönetici adaylarının arasında bulunan isminin silinmesini isteyen David Biçaco, “Kendilerine teveccühleri nedeniyle teşekkür ediyor ve ismimin listeden bir an önce silinmesini rica ediyorum” diye konuştu.