Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden ve oynadığı 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alan; rakip filelere 4 gol atıp, kendi kalesinde 2 gol gören 7 puanlı Ayvalıkgücü Belediyespor, Pazar günü-kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gaziemir Gençlikspor karşılaşması için çalışmaları tam kadro halinde Teknik Direktör Erman Güraçar’ın nezaretinde sürdürüyor.
Kırmızı-beyazlı ekipte hedef; bu haftaki maçı da kazanıp, puan cetvelinde 9 puanlı Turgutluspor ile sürdürdüğü liderlik yarışını alabilmek.
Ayvalıkgücü Belediyespor’da; kırmızı kart cezalısı Murat Özcan’ın Pazar günü takımdaki yerini alamayacağı öğrenilirken, hafta sonuna kadar idmanlarını sürdüreceği ve hafta sonunda kendi tesislerinde kampa gireceği belirtildi.
Muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Erman Güraçar, lig başında bu yana 3 maçı geride bıraktıklarını ve ligde aldıkları 7 puan ile hedefledikleri yerde olduklarını kaydetti.
BAL liginin son derece zor bir lig olduğunu savunan Güraçar, “Ligdeki takımlar oldukça dirayetli. Ligin koşulları da zor. Bu yüzden de aldığımız 7 puandan memnunuz. Takımımız genç ve idealist oyunculardan oluşuyor. Önümüzdeki haftalar ne gösterir bilemem ama; biz aynı inanç ve takım olgusu içinde ligde devam edeceğiz. Tüm maçlarda oyunu hiç bırakmayan ve belirli bir disiplin içerisinde oynayan bir takım yaratmaya çalıştık. Belli bir seviyeye de geldik. Tabi bu yeterli değil. Bu tempoyu aynı şekilde devam ettirmemiz gerekiyor. Bu yönde de çalışmalarımız sürüyor. Genç kadromuzdaki uyumu oturtmaya çalışıyoruz. Bazı genç oyuncularımızı rotasyonumuzun içine sokmaya çalışıyoruz. Bizim kadromuzdaki 23 oyuncumuza da ihtiyacımız var. Oyuncularımızın takıma girebilmek için hırslı çalışmalarından memnunuz. Takımdan da memnunuz. İnşallah bu şekilde devam eder” dedi.
Gaziemir Gençlikspor karşılaşmasından Murat Özcan dışında eksik yada sakat oyuncunun bulunmadığını belirten Erman Güraçar, “Kadromuzdaki tüm oyucularımıza güvenimiz tam. Bu haftaki rakibimiz iyi b,r ekip ve oyunculardan oluşuyor. Dikkat etmemiz gereken bir maç. Karşımızda bizim gibi sahada 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayacak bir ekip olacağının bilincindeyiz. Bizim avantajımız karşılaşmanın kendi saha ve seyircimiz önünde oynanacak olmasıdır. Bu noktada ben taraftarlarımızı tribünlerde görmek ve bizleri desteklemelerini ümit ediyorum. Çünkü bizim en önemli gücümüz taraftarımızdan alacağımız tribün desteği gücüdür. Bu konuda da taraftarımızın gerekeni yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.