Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İtfaiye Haftası nedeniyle Birlik Ortopedik Engelliler Derneği üyesi engelliler Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesindeki Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği’ne yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ayvalık İtfaiye Grup Amiri Ahmet Yalvaç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, itfaiye erlerinin konuk engellilere yakın ilgi göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Ayvalık İtfaiye Grup Amiri Ahmet Yalvaç engellilere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirilirken, yangından korunma konusunda da herkesin alması gereken önlemleri anlattı.
Ziyaretin ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Güler Çapraz, derneğin 2. Başkanı Songül Can’ın da katılımıyla gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
İtfaiye Haftası nedeniyle ilçe genelindeki yangınlara anında müdahale ederek Ayvalık halkına en önemli hizmeti veren itfaiye ekiplerinin bu anlamlı haftasında kendilerini yalnız bırakmak istemediklerini anlatan Genel Başkan Çapraz, Ayvalıklı itfaiyecilerin kendilerini büyük bir ilgi ile karşılaması nedeniyle de İtfaiye Amiri Ahmet Yalvaç başta olmak üzere itfaiye birimi çalışanlarına teşekkür etti.