Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı, 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde kutlanan itfaiye haftası nedeniyle, tüm hazırlıklarını tamamlandı. Hafta nedeniyle hazırlanan dev afişler, merkez ve ilçelere asılmaya başlandı.
Burhaniye’de ‘1926’dan beri sizlerleyiz’, ‘İtfaiye haftası kutlu olsun’ gibi anlamlı sözlerin yer aldığı afişler ilçenin merkezi yerlerine asıldı.
Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen’de hafta nedeniyle yayınladığı mesajda, “Halkımıza 7-24 hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. İtfaiye teşkilatımız Büyükşehirle beraber güçlenerek ve daha da güçlenerek hizmet vermeye devam ediyor. Can siper hane tüm olaylarda her canlıyı kurtarmakta inanılmaz çaba sarf eden itfaiye erlerinin, itfaiyecilik haftasını kutluyorum. Balıkesir’in en büyük ailesi mensupları olarak bu yolda emin adımlarla daha ileriye gitmekte hep beraberiz. Beraber yola çıktığımız günden bu yana teşkilatımızın her gün daha iyiye, daha güzele gitmesinde çaba harcayan sizlerin her birinizle tek tek gurur duyuyorum. İyi ki varsınız. Balıkesir için iyi ki varız’ dedi. Burada merkez ve bağlı bulunan ilçelerdeki itfaiyeciler, haftayı çeşitli ziyaret ve etkinliklerle kutlamak için hazırlıklarını tamamladılar.