Bigadiç Taşıyıcılar Kooperatifinin (BİŞOKOP) olağan genel kurulunda Şerif Çolak ve yönetimi yeniden seçildi.
BİŞOKOP Genel Kurulu’na Bigadiç Bigadiç Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar, Bigadiç Halk Bankası Müdürü Ali Devrim Önder, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Saran, Bigadiç Ziraat Odası Başkanı Kamber Salur, Delegeler ve bir çok vatandaş katıldı. Kongrenin başlangıcında Divan Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.
161 üyenin oyunu alan Şerif Çolak başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Arif Tok, Nevzat Sayın, Mustafa Seçik ve Gökhan Gencer’den oluştu.
7.dönem seçilen Sınırlı Sorumlu Bigadiç Taşıyıcılar Kooperatif (BİŞOKOP) Başkanı Şerif Çolak seçimden sonra yapmış olduğu konuşmada ‘‘ Öncelikle bütün üyelerime bana ve ekibime duydukları güvenden dolayı teşekkür ederim.Üyelerim için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Başkanlığa 7 kez seçilmenin mutluluğu içersindeyim. Bişokop’un menfaatleri için bütün mesaimi harcamaya devam edeceğim. Üyelerime rahat ve huzurlu çalışmaları için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim. Bizim için görev kutsaldır’’ dedi.