Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı Kuyualan Mahallesine alt geçit yapıldı. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Devlet Demir Yolları ile görüşerek mahallenin ulaşım sıkıntısını dile getirdi. Devlet Demir Yolları 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay konuyu kısa sürede çözüme kavuşturarak, demir yolu altından mahalleye alt geçit yaptırdı.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kuyualan mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Kafaoğlu mahallelinin arazilerini birbirine bağlayan alt geçidi inceleyerek yetkililere teşekkür etti.
Kafaoğlu, "Kuyualan Mahallemizin ciddi sıkıntısı vardı. Hat yenileniyor. Sinyalizasyon ve elektrifikasyon ihalesi yapılmıştı. Bundan dolayı İzmir Ankara tren seferi kaldırılmıştı. Hızlı tren geçeceği için hemzemin geçitler kapatılıyor. Bu bölgede de açık hemzemin geçit vardı. Kuyualan Mahallesindeki arazilerin büyük kısmı tren yolunun altında kalıyordu, buradan vatandaşlarımız geçemediği için büyük sıkıntı oluştu. Devlet Demir Yolları ile görüşüldü, ihale açıldı ve tren yolunu altından geçit yapıldı. Alt geçit tamamlandı ve hizmete açıldı. Vatandaşlar araçları ile tren yolunun altından geçerek arazilerine gidebiliyor. Başta Devlet Demir Yolları 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay ve personele teşekkür ediyorum” dedi.