Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar eşi Sermin Yakar ile birlikte Hakkari Çukurca’da şehit düşen uzman çavuş Sercan Özkul’un ailesine ziyarette bulundu. Başkan Yakar, Şehit Özkul’un adının Gönen’de bir caddede yaşatılacağını açıkladı.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, eşi Sermin Yakar ile birlikte PKK terör örgütünün hain saldırısı sonucu Hakkari Çukurca’da şehit düşen uzman çavuş Sercan Özkul’un baba ocağına ziyarette bulundu.
Şehidin Ayvalıdere kırsal mahallesindeki ailesine ait evin iç ve dış tadilatı Gönen Belediyesi tarafından yapılarak Fahrettin-Semra Özkul çiftine teslim edilmişti. Şehit babası Fahrettin Özkul, evlerinin yapımından dolayı teşekkür ederken, Başkan Yakar, “Şehitlerin arkalarında bıraktıkları her yüz, bize emanettir. Şehitlik herkese nasip olmaz. Peygamber efendimize komşu oldu inşallah, Allah size sabırlar versin. Maddi manevi her zaman yanınızda olacağız” dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Şehit Uzman Çavuş Sercan Özkul’un adının Gönen’in bir caddesinde yaşatılacağını da belirtti.