Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Ankara’da DSİ Genel Müdür Yardımcısı Yakup Başoğlu’nu ziyaret etti.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, seçim vaatleri arasında yer alan Gölcük Barajı ve Sındel Göleti yapımının hızlandırılması için DSİ Genel Müdür Yardımcısı Yakup Başoğlu ile görüştü. Görüşmede Sındırgı Ovasının sulama sisteminin kapalı devre yapılması da gündeme alındı. Başkan Yavaş DSİ ziyareti sonrası İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’e de bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçede, kırsal mahallelere parke taşı döşeme, yeni okul yapımı ve genel hizmetlerin finansmanı hakkında planlama yapıldı.
Başkan Yavaş’ın Balıkesir AK Parti milletvekilleri Kasım Bostan ve Ali Aydınlıoğlu ziyareti sonucu ise ilçeye müjdeli bir haber ulaştı. Gençlerin eğitimine ve gelişimine önem veren ve seçim çalışmalarında Başkan Yavaş’ın projeleri arasında yer alan Gençlik Merkezi ve Aktivite alanının projelerinin tamamlandığı ve 16 Kasım’da ihalesinin yapılacağı müjdesi verildi.
Yeni bir Sındırgı için çalışmalarını sürdüren başkan Yavaş ziyaretler sonunda yaptığı açıklamada, “Sındırgı gibi termal değerleri yüksek, doğal güzelliklerinin insanlarının sıcaklığıyla pekiştiği bir ilçeye hizmet etmek bizler için onur verici. Halkımız da bizlere güvendi ve bu görevi bizlere verdi. Bizlerde gücümüz yettiğince belediye çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ancak maddi imkanlarımız kısıtlı olduğunda Devlet yatırımlarını ilçemize kazandırmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda da AK Parti ilçe başkanım Mustafa Atla ile birlikte Ankara kulislerinde Sındırgı adını yaşatıyor, hizmetlerin daha hızlı bir şekilde kazandırılması için takip sağlıyoruz. Çok şükür ki hizmet anlayışı yüksek olan milletvekillerimiz var. Onlarında destekleri ile ilçemizi geliştirmeye devam ediyoruz. Çok şükür ki kapılarını ne zaman çalsak elimizi boş çevirmeyen bir hükümetimiz var. Halkımızın ve hükümetimizin destekleri ile nice güzel projeleri hayata geçireceğiz. Gençlik Merkezimiz şimdiden gençlerimize ve ilçemize hayırlı olsun“ dedi.