Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seçim vaadi olan Sakarya Mahallesi Pazartesi Pazarı’nı hizmete açtıktan sonra da sık sık ziyaret edip, esnafı ve vatandaşı dinliyor.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Sakarya Mahallesi’ne desteği bitmiyor. 2014 yılı yerel seçimlerinde 2. Sakarya Mahallesi’nde Pazartesi Pazarı açmayı vaat eden Başkan Yılmaz, vaadini yerine getirdi, pazar yerini açtı. "Ben yaptım oldu" anlayışını yıkan Başkan Yılmaz, sık sık pazar yerini ziyaret ediyor, esnafı ve vatandaşı dinliyor. Pazar yerlerine her gittiğinde sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Yılmaz, Karesi Belediyesi’nin tüm hizmetlerini ’önce insan’ ilkesiyle gerçekleştirildiği mesajını veriyor. Pazartesi Pazarı’ndan alışveriş de yapan Başkan Yılmaz, esnafın ve vatandaşın önerilerini de tek tek not aldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un önderliğinde verilen sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bütün derdim alın teri ile rızkını kazanmaya çalışan esnafıma ve vatandaşıma daha güzel ve sağlıklı ortamlar oluşturmak. Vatandaşım, güven, huzur ve sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapsın. Bunun için ekiplerim aralıksız görevlerini sürdürüyor" dedi.
Sakarya Mahallesi’nde büyük bir eksikliğin giderildiğini belirten vatandaşlar, yıllardır mahalleye pazar yeri istediklerini ve sürekli taleplerinin geri çevrildiğini belirtti. Mahallede yaşayan 50 yaş üzeri vatandaşların diğer pazar yerlerine gitmek için zorlandığını vurgulayan vatandaşlar, Pazartesi Pazarı sayesinde rahat bir şekilde alışveriş yaptıklarını ve yüklerini kolay bir şekilde evlerine taşıdıklarını söyledi. Vatandaşlar ayrıca esnafa da yeni bir kazanç kapısı sağlanmasının önemine değindi. Vatandaşlar ve esnaf, Başkan Yılmaz’ın kendilerine sahip çıktığı için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.