Burhaniye Belediyesi çiftçiye desteklerini devam ettiriyor. Tarım Bakanlığının 18-40 yaş arası çiftçiler için verdiği 30 bin TL’lik hibe desteği için Burhaniye Belediyesi çiftçilere yardımcı olarak başvuru aşamasında gerekli işlemleri yapmalarında yol gösteriyor.
Tarım Bakanlığının genç çiftçileri özendirmek için başlattığı 30 bin lira hibe desteği için Burhaniye Belediyesi de harekete geçerek ilçede çiftçilik yapan veya yapmak isteyen 18-40 yaş arası vatandaşlara yardımcı oluyor. Hibe desteği için ilk olarak internetten başvuru yapan ve proje amacını belirtmesi gereken çiftçiler için Burhaniye Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü yol gösteriyor. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların internetten başvurularını yaptıktan sonra hibe başvurusu için gerekli evraklarla birlikte İlçe Tarım Müdürlüğüne yönlendiriyor.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal göreve geldiği günden bugüne kadar çiftçinin yanında durarak her konuda destek olurken çiftçiye ve çiftçiliğe verdiği önemi de her fırsatta belirtiyor. Burhaniye’de çiftçilik ve hayvancılık yapan vatandaşların her zaman yanında duran Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Devletin çiftçiye verdiği destek için de prosedürlerde yardımcı olarak vatandaşın işini kolaylaştırıyor. Daha önce de Burhaniye çiftçilerinin daha ucuza sulama yapabilmesi için Havran Barajından su alınarak tarım arazilerinin sulanmasını sağlayan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Tarım Bakanlığının verdiği hibeden de her çiftçinin yararlanabilmesi amacıyla çiftçilere yardımcı oluyor.