Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odasınca hazırlanmış olan 2017 yılı planlı yıllık eğitim ve seminer programları kapsamında gayri menkul satışları ile ilgili hukuki sorunlar konulu bir seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak katılan Avukat Erman Pazarbaşı, karşılaşılan sorunlar ve çözüm yollarını anlattı.

Ticaret Odası Toplantı Salonunda düzenlenen seminerde, İnşaat/Emlak Sektöründe Gayrimenkul İle İlgili Karşılaşılan Hukuki Sorunlar Ve Çözüm Yolları, Dış Ticarette Gümrük Mevzuatı Ve Uygulamaları anlatıldı. Seminere katılanlara sertifika verildi.

Seminerde katılımcılara, gayrimenkullerin satım, kullanım ve diğer tasarruf hallerinde karşılaşılan hukuki sorunlar ve hukukun çeşitli dallarında bu sorunların niteliğinin tespiti ve çözüm yolları aktarıldı. Seminer sonunda katılımcılar, bir taşınmazda miras hukukundan, eşya hukukuna, aile hukukundan, borçlar hukukuna, icra ve iflas hukukundan imar hukukuna kadar geniş bilgiler verildi. Ticaret Odası Genel Sekreteri Ersel Pazarbaşı, konuşmacı Avukat Erman Pazarbaşı ile katılımcılara teşekkür etti