Balıkesir’in Havran İlçesinde Belediye Başkanı Emin Ersoy önceki gün Sarnıç Mahallesini ziyaret ederek çalışmaları bizzat yerinde takip etti.
Başkan Ersoy Mahalle Muhtarı Hüseyin Şahan ve Mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Sarnıç Mahallesine yapılan hizmetler hakkında mahalle sakinleri ile görüşen Ersoy “Cami yanında bulunan Belediyemize ait iki adet hantal durumdaki binayı yıkıp yeşil alan katacağız 600 metrekare arsayı şahıstan ücret karşılığında aldık önümüzdeki günlerde tapu işlemlerini tamamlayıp yeşil alana dahil edeceğiz. Cami yanındaki iki binanın yıkılması ile birlikte yeni aldığımız arsayıda katarak geniş bir yeşil alan ve meydana sahip olacağız. Cami avlusunda bulunan şadırvanı yıkıp daha modern bir şadırvan yapacağız. Ekiplerimiz yıkım işlemlerine kısa sürede başlayacak” dedi. Başkan Ersoy “Yaptığımız tüm çalışmaları mahalle sakinlerine danışarak istişare ederek yapıyoruz. Bizim yönetimimizde ben yaptım oldu anlayışı yer bulunmamaktadır. Fikirler paylaştıkça çoğalır ortak akılla hareket ediyoruz”dedi. Başkan Ersoy “Sarnıç mahallemize yeni meydan ve yeşil alan dışından taş döşeme çalışmalarımız ve çevre düzenlemeleri devam ediyor”dedi.
Sarnıç Mahalle Muhtarı Hüseyin Şahan “Belediye Başkanımız Emin Ersoy ve ekibine teşekkür ederiz. Mahallemizin ötelenmiş birçok sorununu tek tek çözüme kavuşturuyoruz yeni meydan mahallemize farklı bir görüntü verecek mahalle sakinlerimiz zamanlarını huzurlu ve mutlu geçirecek” dedi.