Burhaniye Cumhuriyet Mahallesi Sanayi (CMS) Spor Kulübü, Edremit Körfezi’nde alt yapı için, profesyonel olarak voleybolcular yetiştiriyor.
Edremit Körfezi’nde alt yapı için, profesyonel manada voleybol oyuncusu yetiştiren tek kulüp olan Burhaniye Cumhuriyet Mahallesi Sanayi (CMS) Spor Kulübü, yaz okulu sayesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Güre Kapalı Spor Salonu’ndaki çalışmalar esnasında basın mensupları görüntü aldı. Edremit Körfezi’nin tüm ilçelerinden küçüklü - büyüklü onlarca voleybol meraklısı genci bir araya getiren CMS Spor Kulübü, öğrencilerin profesyonel birer voleybolcu olarak yetişmelerini sağlayacak ve yetişen voleybol oyuncuları, diledikleri takımlarda top koşturabilecek.
Türkiye’nin tanınmış voleybol antrenörü Tayfun Pişiren’in de, yaz tatilini geçirdiği Edremit Körfezi’nde boş durmayarak tecrübelerini aktararak yardımcı olduğu öğrenciler, küçük yaşlarına rağmen performanslarıyla gelecek vaat ediyor. Profesyonel voleybol antrenörleri tarafından çalıştırılan küçük sporcular, ilerleyen yaşlarında büyük takımlarda top koşturmayı hedefliyor.
Basın mensuplarına açıklamada bulunan ünlü antrenör Tayfun Pişiren, Edremit Körfezi’nde önemli bir voleybol oyuncusu potansiyeli olduğuna dikkat çekerek, yeterli miktarda da kapalı spor salonu olmasının büyük şans olduğunu ifade etti. Pişiren, CMS Spor Kulübü’nün Voleybol Yaz Okulu öğrencilerine gönüllü olarak yardım ettiğini söyleyerek, kulübe ve öğrencilere başarılar diledi.
Edremit Körfezi’nin tek voleybol oyuncusu yetiştiricisi CMS Spor Kulübü, spora ve sporcuya ciddi katkılar sağlamasından dolayı yetkililerden teşekkür alıyor.