Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 20 Ekim 2016 Tarihinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Havran Küçükşapçı Mahallesinde yaşayan Er İsa Ertaş’ı yetkililer ziyaret etti.
Geçmiş olsun ziyaretine Havran Kaymakamı Yasin Öztürk Belediye Başkanı Emin Ersoy, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Öz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Tur, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Asarlı, Küçükşapçı Mahalle Muhtarı Harun Güven, Fen İşleri Müdürü Ethem Köfüncü, Ersoy Yıldız, Süleyman Koç’tan oluşan heyet geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Protokol üyeleri Aile fertleri ile sıcak samimi bir ortamda sohbet etti. Er İsa Ertaş’ın ailesi "Devletimizden Allah razı olsun her zaman yanımızda oldular. Evladımızın sağlık durumu çok şükür iyi. Düzeldikten sonra geri dönerek vatani görevini tamamlayacak inşallah." diyerek görüşlerini dile getirdiler.
Belediye Başkanı Emin Ersoy birlik ve beraberlik mesajı vererek "Milletimiz teröre karşı tek yürek. Birliğimizi hiçbir güç bozamayacak. Hainler emellerine geçmişte olduğu bugünde ulaşamayacaklar. Son olarak PKK’nın düzenlediği saldırıda yaralanan Mardin’in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk, şehit oldu. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize ise acil şifalar dileriz" dedi.