Daha yeşil bir Burhaniye için, Burhaniye Belediyesi dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.
Göreve geldiği günden bugüne, insan hayatını en önde tutan, bu yönde çalışmalarını devam ettiren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini Burhaniye halkı için sunarken, Belediyeciliğin getirdiği rutin işleri de en iyi şekilde yerine getiriyor. Belediye Başkanlığı görevini üstelendiğinden bu güne kadar Burhaniye için 45 bin metrekare yeşil alan ve parkı ilçeye kazandıran Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal park alanları oluşturmaya devam ediyor. Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Bahçelievler, Kızıklı gibi mahallelere yaptığı parklar ile yeni sosyal alanlar oluştururken, şehrin değişik yerlerinde ki peyzaj düzenlemeleri de Burhaniyeliler tarafından oldukça beğeniliyor.
Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent estetiğini ön plana çıkaran peyzaj çalışmaları ile takdir toplarken yeni oluşturduğu park alanları ile de insanların toplanabileceği sosyal alanlar oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Burhaniye’nin en büyük mahallesi olan Bahçelievler Mahallesine yapılan 3500 metrekarelik park ile halkın toplanması ve nefes alması için yeni bir alan oluşturan Burhaniye Belediyesi, en büyük kırsal mahallelerden olan Kızıklı Mahallesi için de yeni bir park alanı oluşturdu. Burhaniye’nin turistik yerleşim yerlerinden olan Denetko mevki için de yeni bir park alanı oluşturan Burhaniye Belediyesi, mahalle meydanlarında ki peyzaj düzenlemelerine de devam ediyor. Ören Mahallesi meydanında bulunan Zübeyde Hanım büstü çevresinde yenileme yapan Burhaniye Belediyesi ekipleri, Taylıeli Meydanda bulunan Atatürk Büstü ve çevresi için de yeni bir peyzaj düzenlemesi yaptı. Yine ilçe içinde ki diğer kurumlara da yardımlarını sürdüren Burhaniye Belediyesi, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda yeşil alan düzenlemesini bitirdi. ,
Bir kentin vizyonunu oluşturan parklar ve meydanlar için çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal bu anlamda halktan olumlu tepkiler aldığını vurgulayarak "çalışmalarımız devam edecek" dedi.