Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Elfi Gayrimenkul’ün Balıkesir şubesi hizmete girdi.
Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olarak gösterilen Balıkesir’de yeni bir şube açarak önemli bir hamle gerçekleştiren Elfi Gayrimenkul, konut projeleri ve gayrimenkul yatırımı konusundaki uzman ekibiyle birçok yeniliğe imza atmayı hedefliyor. Realty World Elfi Gayrimenkul kurucusu Özkan Aydemir, Bursa’dan sonra Balıkesir ofisinin açılışının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Balıkesir’e değer katmaya, bilgi birikim ve tecrübelerimizi paylaşmaya geldik. Açılışımızda Bursa’dan sonra Balıkesir’i 1,5 yıldır takip ediyorduk. Balıkesir’e değer katacağımızı bildiğimiz içinde böyle bir karar aldık. Ekibimle birlikte çıktığımız yolda 2 sene öncesi 22 Kasım’da kurdele kesmiştik. Bugün, yıl dönümümüzde 2. ofisimizi açıyoruz. Hedeflerimiz tabi ki bitmiyor, ekibimle birlikte daha büyük işler başaracağımıza inanıyorum. Burada gerçekten inanan bir ekibi görüyorsunuz, başarısızlık hiç bir zaman lügatımızda olmadı. 2 sene içinde nereden nereye geldik diye düşünebilirsiniz, ama çok eskiden atılan temellerdi bunlar. Bu bayrak burada kalmayacak, ekibimle gerçekten gurur duyuyorum. Burada Elfi’nin en altından en üstüne kadar herkesin emeği var. Çünkü ben onların, onlar benim eksiklerimi tamamladı. 2020’ye kadar hedeflerimiz var. Çanakkale ofisi 2018, İstanbul ofisi 2020, bunların hepsi başarılacak. Realty World’de şu anda 230 şube arasında Türkiye birinci gidiyor. Birincilik kupasını şubat ya da martta kaldırtacaklarını biliyorum" dedi.
Realty World Elfi Gayrimenkul Balıkesir ofis yöneticisi Cihan Koçer ise, "Balıkesir şubemizin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Hedeflerimiz daha devam ediyor, bu bir başlangıçtır" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışa Özkan Aydemir, Cihan Koçer, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı ve çok sayıda davetli katıldı.