Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler özel bir koleje ziyarette bulundu. Kolejdeki söyleşiye katılan Ermişler, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.
Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, öğrencilerle bir araya geldi. Gittiği özel bir kolejde okul kurucusu, müdürü ve öğrenciler tarafından karşılanan Ermişler, ilk olarak Kimya Laboratuvarında öğrencilerle birlikte deney gerçekleştirdi. Ardından söyleşiye katılan Ermişler, öz geçmişini anlatarak konuşmasına başladı.
Ermişler söyleşide yaptığı konuşmada, "Benim için sivil toplum kuruluşlarında hizmet etmek sosyal vergidir. Sosyal vergi; yaşadığınız şehirde, yaşadığınız ortamda sizin de sosyal olarak bir şeyler katmanız anlamına geliyor. Bende bunu şahsım olarak elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, çünkü Balıkesir’i çok seviyorum" dedi.
24 yaşında Balıkesir Genç İş Adamları Derneğinin Başkanlığı ile başladığı hizmet döneminde, 3 sene sonra ise Sanayi Odasının Meclis üyeliğini yaptığı söyleyen Ermişler, "4 yıl Sanayi Odasının Yönetimin Kurulu üyeliğini de yaptım. 3 sene öncede Ticaret Odası seçimlerinde aday oldum ve Balıkesir Ticaret Odası Başkanı olarak seçildim. Bu şekilde Balıkesir’e olan borcumu ödemeye çalışıyorum” dedi.
Okul hayatı, yurt dışı eğitimi ve iş hayatında edindiği tecrübeleri örneklerle anlatarak söyleşiye devam eden Ermişler, öğrencilik hayatında öncelikle hedefin belirlenmesi, daha sonrasında ise eğitimi o hedef yönünde tamamlamak olduğunu kaydetti.