Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kaymakam Ali Sırmalı Muzaffer Akpınar İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü görevine yeni atanan Barış Tufan Sümengen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulunan Kaymakam Sırmalı sınavlara hazırlanan ve ders çalışan öğrenciler ile sohbet ederek başarılar diledi.
Ankara Yeni Mahalle İlçe Halk Kütüphane Müdürlüğünde görev yapmakta iken iki ay önce Edremit Muzaffer Akpınar İlçe Halk Kütüphane Müdürü olarak ilçemize atanan Tufan Sümengen kütüphane ve faaliyetleri hakkında Kaymakam Sırmalı’ya bilgi verdi. Kütüphane Müdürü Sümengen vatandaşlara ve öğrencilere kitap okumayı sevdirmek için ellerinde gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. İlçe Halk Kütüphanesini daha aktif ve daha sık ziyaret edilebilir hale getirebilmek için çocuklara ve yetişkinlere yönelik çeşitli aktivite ve hizmetler sunduklarını belirten Sümengen bu hizmetlerden biri olarak ücretsiz çay ve kahve ikramının yapıldığı bir bölüm oluşturduklarını ifade etti.
Edremit Muzaffer Akpınar İlçe Halk Kütüphanesinin daha güzel ve kullanışlı hale getirilmesi için çalışma yapacaklarını ifade eden Kaymakam Sırmalı Kütüphane Müdürü Sümengen’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.