Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından koordine edilen Beyaz Gezi Projesi kapsamında AK Parti Kepsut İlçe Başkanlığı bünyesindeki Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri Ayvalık’ı ziyaret etti.
AK Parti Kepsut İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın da hazır bulunduğu Kepsutlu Akkadın ve Akgençlik tarafından gerçekleştirilen beyaz gezinin ilk etabı; Balıkesir’deki Fırıntaş Ekmek Üretim Tesisleri, Çocuk Köyü ve İvrindi Köpek Barınağı’na yönelik oldu.
Balıkesir merkez ve İvrindi ziyaretlerinin ardından Ayvalık’a geçen Kepsutlu grup, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyaret sırasında AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’in öncülüğünde AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hadiye Taşmaz ve Ayvalıklı partililer tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan Kepsutlu heyet en iyi şekilde ağırlandı.
Başkan Kayaalp; Ayvalık’ta, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve hizmete sokulan çalışmalar hakkında Kepsutlu AK Partililere geniş kapsamlı brifing verdi.
Kepsutlu konuklarıyla Ayvalık ile Cunda Adası’nı birbirine bağlayan Gönül Yolu’nda süren Taş Köprü İnşaatını gezen AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ve Ayvalıklı Ak Partililer, Cunda Uygulama Oteli’nde öğle yemeği yediler.
Yemeğin ardından Cunda Adası’na gelen kalabalık grup, burada adanın kendisine has özgün yapısı ve güzelliklerini yerinde inceleme fırsatı buldu.
Cunda Adası’nın ardından Ayvalık’ın yerli ve yabancı turistler tarafından en çok ziyaret edilen Şeytan Sofrası’nı da gezen İlçe Başkanları Mehmet Yılmaz’ın nezaretindeki Kepsutlu AK Partililer, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı dev yatırımlarla Ayvalık’ın turizm alanında Türkiye genelinde hak ettiği zirveye oturacağından emin olduklarını kaydettiler.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde düzenlenen Beyaz Gezi kapsamında Ayvalık’ı ve ilçeye yapılan yatırımları yerinde görme fırsatı bulduklarını belirten AK Parti Kepsut İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, gerçekleştirdikleri gezinin mimarı Balıkesir BŞB Ahmet Edip Uğur’a ve emeği geçenlere teşekkür ederek, Ayvalıklı AK Partilileri de en kısa zamanda Kepsut’ta ağırlamak istediklerini söyledi.
Kepsutlu konuklarını en iyi şekilde ağırladığı gözlenen AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp de, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Beyaz Masa ekipleri tarafından il genelindeki vatandaşlara yönelik sosyal bir çalışma projesi olan Beyaz Gezi organizasyonlarının, il genelindeki AK Parti teşkilatları ve partililer arasında birlik ve beraberlik köprüsü kurduğuna dikkat çekti.