Altıeylül Belediyesi, okullarında en çok kitabı okuyan öğrencilere bisiklet hediye etti. Bisikletler düzenlenen tören ile öğrencilere dağıtılırken, Başkan Zekai Kafaoğlu ve yardımcıları bisiklet sürmenin keyfini yaşadı.
Altıeylül Belediyesi, sosyal projelerine bir yenisini daha ekleyerek çocuklara bisiklet dağıttı. Kafaoğlu, "Günümüzün hastalığı sosyal medya ve elektronik aletler. Onların başından kalkmayıp, kitap okumayı, cümle kurmayı unuttuk. Öğrenci kardeşlerimize kitap okumayı aşılamak için bu etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah, bu gençler daha iyi bir Türkiye’de yaşayacaklar. Hedefimiz, onların daha güzel sokaklarda, ilçelerde yaşamasını sağlamak. Bunun içinde durmuyoruz, çabalıyoruz, insanları mutlu etmek için gayret sarf ediyoruz. Öznesi Altıeylül olan herşey ile ilgileniyoruz. Hiç bir ayrım yapmadan belediyenin sıcak eli nerede olacaksa, orada olmaya çalışıyoruz. Durmak yok, koşmaya devam" dedi.
Konuşmaların sonunda öğrencilere tek tek bisikletleri dağıtıldı. Dağıtım sonunda Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Cengiz ve belediye başkan yardımcıları bisiklete binerek tören alanının çevresinde tur attı.