Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık’ın CHP’li Belediye Başkanı Rahmi Gençer Edremit Körfezi’nin başarılı belediye başkanlarıyla kendi aralarında organize ettikleri bir akşam yemeğinde ağırladı.
Edremit’in CHP’li Belediye Başkanı Kamil Saka’nın yanı sıra Burhaniye’nin AK Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal, Havran’ın AK Partili Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Gömeç’in AK Partili Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın Cunda Adası’nda Boncuk Restaurant’ta sergiledikleri dostluk görenlerce takdirle karşılandı.
Keyifli bir akşam yemeğinde bir araya gelen AK Parti ve CHP’li belediye başkanlarının sohbetinin ise Türkiye genelindeki yaşanılan olaylar ve Edremit Körfezi’nin ortak sorunlarının dile getirildiği öğrenildi.
Dostluk dolu akşam yemeğinin ardından muhabirimizin sorularını yanıtlayan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, siyasi arenada farklı partilere mensup olsalar bile konukları olan belediye başkanlarıyla Edremit Körfezi ile ilgili sorunların çözümünde çoğu zaman uyum ve dayanışma içerisinde hareket etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.