Balıkesir’in Bandırma ilçesinde ’’Kutlu Doğum Haftası’’ nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda Bandırma İlçe Müftülüğü stant açtı.
Bandırma İlçe Müftülüğü stantına, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yıllık, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Şenveli ve vatandaşlar katıldı.
Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük yaptığı açıklamada, ’’Kutlu Doğum etkinlikleri içerisinde devam eden halkla bütünleşme, birlik ve beraberlik çarkımızın farklı bir versiyonunu yaşıyoruz. İlçe kaymakamımız, daire amirlermiz, din görevlilerimiz ve halkımızın katkılarıyla inşallah birazdan bir birliktelik olacak. Her zamanki gibi gül ve lokum ikramında bulunacağız. Maksat birliğin ve beraberliğin pekiştirilmesi adına peygamber efendimiz (s.a.v) tevhid inancı etrafında davet ettiği şekilde toplanmaya çalışıyoruz. Bu nokta da davet götürdüğümüz her kesimden arzu ettiğimiz ilgiyi fazlasıyla alıyoruz. Gerçekten halkımız ayın 10’undan 20’sine kadar devam edecek olan bu standımızın her gün 1500-2000 kişi civarında vatandaşımız ziyaret ediyor. Bu ziyaretler esnasında standımıza gelen vatandaşlarımız ile paylaşımlar içerisinde bulunuyoruz. Kutlu Duğum’un daha canlı, Kutlu Doğum bilincinin daha iyi yerleşmesi için elimizden geldiği kadar bir birliktelik sergilemeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde inşallah bunu daha farklı yönleriyle değerlendireceğiz. Salı ve Perşembe günleri hanımlara yönelik stantta faaliyetler olacak. Onun dışındaki günlerde din görevlisi erkek hocalarımız bulunacak. Ama halkımızın gerçekten teveccühü var. Stantımızın yararlı olduğuna inanıyorum. İleriki günlerde daha da yaralı olacağına inancım var’’ dedi.
Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük’ün protokole ve vatandaşlara gül dağıtmasıyla etkinlik sona erdi.