Edremit’te faaliyet gösteren Remzi Molvalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ilçedeki meslek odalarının başkanlarını ağırladı
2015-1016 eğitim-öğretim yılının sonlanmasına kısa zaman kala, Remzi Molvalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören ve ilçedeki iş yerlerinde staj görerek meslek öğrenme zamanları yaklaşan öğrenciler, meslek odalarının başkanları karşısında yeteneklerini göstererek hünerlerini sergiledi.
7 meslek odası başkanı, okul müdürü Yücel Mercan ve eğitimciler eşliğinde, okulun çok amaçlı salonunda sergilenen gösterileri izledi. Öğrenciler, yöresel halk oyunları gösterileri, sema gösterileri ve kendi yazdıkları tiyatro oyunlarını sergiledi.
Oda başkanları, öğrencilerin ilgi duydukları meslek alanlarında iş bulabilmeleri ve yetişmeleri konusunda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Programın sonunda, müdür Yücel Mercan, başkanlara okulu tanıttı. ‘Askıda Simit’ projesi ile ‘Yardımlaşma Giysileri’ projesini beğenen oda başkanları, askıda simit kutusuna bağışta bulundu.