Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 17 Mart Cuma Günü Dursunbey’de açılış ve sertifika dağıtım törenine katılacak. Bakan Dursunbey’e yeni yatırım müjdeleri de verecek.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Referandum çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sakız ve Durnacık mahallelerinde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Dursunbey’e geleceğini söyledi. Başkan Bahçavan yaptığı açıklamada, Bakan Eroğlu’nun 17 Mart Cuma günü Balıkesir genelinde gerçekleştireceği programlarına Dursunbey’de son vereceğini söyledi. 17 Mart Cuma günü saat 19.00’da Dursunbey’de olacak olan Bakan Eroğlu, Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde gerçekleşecek olan programa katılacak.

Programda Dursunbey’de yapılacak olan yeni göletlerin temelini atacak olan Bakan Eroğlu ayrıca Orman Köylerine kullandırılan Gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikalarının dağıtımını gerçekleştirecek.

Başkanı Ramazan Bahçavan, 17 Mart Cuma günü saat 19.00’da gerçekleşecek olan bu programa tüm Dursunbeyli vatandaşları davet etti.