INAS Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda dereceye giren özel sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekilİ Halil İbrahim Koyuncu’yu makamında ziyaret etti.
Ankara ‘da yapılan INAS Avrupa Atletizm Şampiyonasında Burhaniyeli özel sporcular; Muhsine Gezer ve Sevim Demircan, Antrenörleri Deniz Erenoğlu liderliğinde Milli Takımda yer aldı. Özel sporcular; Muhsine Gezer ve Sevim Demircan, ve Milli Takım Antrenörü Deniz Erenoğlu antrenörlüğünde müsabakalara katıldılar. Şampiyonada özel sporculardan Muhsine Gezer 800 metrede (2’27’’00) Avrupa Şampiyonu ve 3 Adım Atlamada (9.32 cm) Avrupa Üçüncüsü, Sevim Demircan 400 metre engelli de Avrupa ikincisi oldu. İNAS Avrupa Atletizm yarışlarına Türkiye, İngiltere, Hollanda, Polonya, Fransa, Hırvatistan, Norveç, İsveç ve Ukrayna katıldı.
Ankara’da yapılan İnas Avrupa Atletizm şampiyonasında derece giren özel sporcular ve antrenörleri Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Halil İbrahim Koyuncu’yu makamında ziyaret ettiler. Müdür Vekili Koyuncu şampiyonada dereceye giren sporcuları ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.