Balıkesir Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren görev esnasında çalışan 2 polis memurunun doğum günleri pasta keserek kutladı.
Balıkesir Milli İrade Meydanında gerçekleştirilen demokrasi nöbetinin son gününde alanda görev yapan 2 polis memuruna sürpriz yaparak doğum günlerini pasta keserek kutladı. Alanda yapılan konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından hazırlanan sürpriz yaş günü kutlamasına Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kurum ve daire müdürleri ile görev yapan bir çok emniyet görevlisi katıldı. Emniyet Müdürü Yazıcı Polis Memuru Yahya Demir’in doğum günü ve Polis Memuru Birol Gözüpek’in ise görevde olması sebebiyle oğlunun doğum gününe katılamadığı için böyle bir sürpriz hazırladıkları ifade ederek her 2 polis memurunu da nice mutlu yaşlar diledi. Vali Ersin Yazıcı ise “ Sevdiklerinle birlikte Allah sağlıklı uzun ömürler versin” diyerek polis memurlarına hediye verdi. Yapılan sürprizden habersiz şaşkınlık içinde doğum günü pastasını birlikte kesen ve 43 yaşına giren polis memurlarından Yahya Demir “ Sayın valimize ve emniyet müdürümüze çok teşekkür ediyoruz onere olduk sağ olsunlar” dedi.
Görevi nedeniyle oğlunun doğum günü kutlamasına katılamayan polis memuru Yahya Demir ise “ Hatırlanmak anılmak böyle şeylerde çok güzel. Çok memnun oldum teşekkür ediyorum büyüklerimize” şeklinde konuştu.