AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve yönetim kurulu üyeleri bayram öncesi Bartın Devlet Hastanesi fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezindeki hastaları ziyaret etti.
Hastalarla yakından ilgilenerek sohbet eden AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, hastaların Kurban Bayramı da tebrik etti. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Kurtkaya, "Ak Parti insan merkezli siyasi bir partidir. En büyük hizmetin insana yapılan hizmet olduğu anlayış içerisindeyiz. Sağlık alanında hizmet standardının sürdürülebilirliğini sağlamak, yeni reformlarla hizmet kalitesini artırmak, başta yoksul kesimler olmak üzere hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürmek temel amacımız olmuştur. Bartın’da da AK Parti iktidarında 14 yılda sağlık alanında önemli yatırımlara imza attık, şu anda kullanılmakta olan 150 yatak kapasiteli Bartın Devlet Hastanesini tamamladık, Göğüs Hastalıkları hastanesine ek bina yaparak, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini hizmete açtık, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini hizmete açtık, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini hizmete açtık, Kırtepe mahallesindeki eski devlet hastanesi olarak kullanılan binanın onarımlarını yaparak Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 acil istasyonu olarak hizmete açtık" dedi.
Çalışmalar ile sağlık sektörünün çile olmaktan çıktığını söyleyen Kurtkaya, "Ülkemiz üzerine oynanan oyunu milletimiz bozmuştur. Milletimize hizmet etmek de boynumuzun borcudur. Yatırımlarımız devam edecek, bizde takipçisi olacağız. Bugün de hastalarımızı ziyaret ederken bunu bir kez daha gördük. Buradan bu yatırımları Bartın’ımıza kazandıran Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’a, vatandaşlarımızın refahı için gayretle çalışan hastane personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.