Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeği geniş katılımla gerçekleştirildi.
Geleneksel olarak her Ramazan ayında yapılan iftar yemeğine başta Bartın Valisi Nusret Dirim olmak üzere protokol üyeleri ve oda üyesi çok sayıda iş adamı katıldı.
İftar yemeğine Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, TSO Başkanı Cihat Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, TSO Meclis Üyeleri, TSO üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Tutulan oruçlar, okunan ezan ve dualar eşliğinde hep birlikte açılırken selamlama konuşması yapan Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır tüm katılımcılara teşekkür etti. Çakır konuşmasında, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak oda meslek komitelerimiz, meclisimiz, yönetim kurulumuz olarak sizler için hizmet vermeye sizlerin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmaya şehrimizi ilgilendiren yatırımlarda ortak aklı ve ortak sesi duyurmaya çalışıyor ve gayret ediyoruz. Bu anlamda Bartın’ımız için yapılan tüm çalışmalarda bizler ve bizlerden desteğini esirgemeyen sayın valimize, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, tüm kamu müdürlerimize, çalışanlarına bizlere vermiş olduğu destekten dolayı huzurlarınızda sizler adına çok teşekkür ediyorum. Saygıdeğer misafirler; Geleneksel olarak yapmış olduğumuz iftar programlarında hep birlikte buluşarak birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan ayı bereket ayı olması nedeniyle kardeşliğin, barışın, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı öncesi rahmet ortası bereket sonu da kurtuluş olan bir aydır” dedi.
Bartın Valisi Nusret Dirim de konuşmasında “Bartın için çalışanlara saygı duyacağız. Ben görev yapacağım süre içerisinde yüreği bu kent için atan herkesle işbirliği yapacağım” diye konuştu.