Son Valiler Kararnamesi ile Erzurum’a atanan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, veda ziyaretlerine başladı.
Batın Valisi Seyfettin Azizoğlu Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu. Vali Azizoğlu ziyaretinde Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Karakaş, Başkan Yardımcısı Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyeleri Nejat Vural, Özcan Yaz ve Ömer Ağartan ile Genel Sekreter Mustafa Soyal tarafından karşılandı.
Veda ziyaretinde Vali Seyfettin Azizoğlu’na hitaben konuşan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, "İlimizde yaptığınız görev süresince Bartın çok büyük kazanımlar elde etti. Sizinle çalışmaktan gerçekten onur ve gurur duyduk. Gösterdiğiniz çaba verdiğiniz emek ülke için bu memleket için unutulmaması gereken bir husus, biz tekrar tekrar teşekkür edip şükranlarımızı sunuyoruz. Odamıza yapmış olduğunuz Bartın için yapmış olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor ve yeni görevinizde şahsım ve tüm yönetim kurulum adına başarılar diliyorum" dedi.
Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ise görev süresi içerisinde kendisine verilen destekten ötürü çok memnun olduğunu ifade ederek, “Çalıştığımız süre içerisinde sizlerden gördüğümüz yakınlık, destek için de canı gönülden, her birerinize, başta siz olmak üzere tüm yönetim kurulu ve meclisinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu tarafından Erzurum Valiliğine atanan Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’na çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.