Hasankadı Belediyesi ile İstanbul Kağıthane Belediyesi tarafından ortaklaşa oluşturulan mesire alanının açılışı yapıldı.
Kağıthane Belediyesi Fazlı Kılıç Mesire Alanı açılışına, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ve vatandaşlar katıldı. 2014 yılında Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 30 dönüm alana oluşturulan mesire alanı Hasankadı Belediyesi’ne 29 yıllığına tahsis edilmişti. Bartın Hasankadı Belediyesi ile İstanbul ili Kağıthane Belediyesi ortak çalışmaları neticesi mesire alanına, piknik masaları, kamelyalar, çocuk parkı, mescit ve banklar yerleştirildi. Daha sonra Hasankadı Belediyesi Meclisi tarafından alınan kararla mesire alanına desteklerinden dolayı Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ismi verildi.
Mesire alanı açılış konuşmasını yapan Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan “İstanbul Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile yaptığımız görüşmeler sonrasında mesire alanının düzenlenmesinde bize büyük katkıları oldu. Bizde yaptığı katkılardan dolayı meclis kararıyla ismini mesire alanına veriyoruz. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise, “Kağıthane’de çok sayıda Bartınlı kardeşimiz var. Bizde Kağıthane Belediyesi olarak Hasankadı Belediyesi’nin taleplerini yerine getirerek mesire ve piknik alanını oluşturduk. İlk kez benim ismimin bir yere verilmesi beni gururlandırdı. Bu jestinden dolayı Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile mesire alanının herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı Erdoğan, mesire alanın oluşmasında katkısı olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav ve Hasankadılılar Derneği Başkanı Recep Gökkurt’a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Erdoğan ayrıca Başkan Kılıç’a Türk bayrağı motifli filografi tablosu verirken, Başkan Kılıç’ta Erdoğan’a tablo hediye etti. Daha sonra davetliler tarafından mesire alanının kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı. Son olarak davetlilere yemek ikramında bulunuldu.