AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Kozcağız Ellibaş köyünü ziyaret ederek, köy halkı ile bir süre sohbet etti.
Milletvekili Tunç, Ellibaş köyüne gelişinde köy muhtarı Nuri Çiftçi ve köy halkı tarafından köy meydanında karşılandıktan sonra köy kıraathanesinde hemşehrileri ile çay sohbeti gerçekleştirdi.
Milletvekili Tunç, Bartın’ın tüm ilçe, belde ve köylerinde önemli hizmet ve yatırımlara imza attıklarını ve atmaya devam ettiklerini belirterek, bu kapsamda Ellibaş köyüne de önemli hizmetler getirdiklerini söyledi. Ellibaş Aile Sağlığı Merkezinin yapımını tamamlamak üzere olduklarını belirten Milletvekili Tunç, Ellibaş ve çevre köylerine hizmet edecek olan 2 hekim kapasiteli Aile Sağlığı Merkezinin yakında yapımının tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.
KÖYDES projesi ile köylerimizi daha yaşanılabilir hale getirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, bu proje kapsamında 2016 yılı içerisinde de köylerimizde çalışmalar gerçekleştireceklerini de söyledi. Ellibaş köyü muhtarı Nuri Çiftçi ve köy halkı da AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a köylerine yapmış olduğu ziyaret nedeniyle memnun olduklarını belirterek, yapılan hizmetlere de teşekkür ettiler.