Batman’da boyun ve kol ağrıları yüzünden Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve boyun fıtığı teşhisi konulan kadın, mikroskobik yöntemle tedavi edildi.
Uzun zamandan beri boyun ve kol ağrıları çeken 50 yaşındaki Netice Duruk, yakınları tarafından Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyatı gerçekleştiren ve hastanın operasyon öncesi felç olma riskinin olduğunu söyleyen beyin Cerrahi Uzmanı Mustafa Karakuş, “Hastamız bize özel bir hastaneden geldi. Boyun ve kol ağrısı çekiyordu. Kolda güç kaybı ile değerlendirilmiş olan hastaya yapılan tetkikler sonucu boyun fıtığı tanısı kondu ve ameliyat önerildi. Hemen müdahale edilmeseydi kolunda felç gelişebilirdi. Zaten çok zaman kaybetmişti. Mikroskobik yöntemle ameliyatı yapıldı. Ameliyattan hemen sonra kol ağrısı geçti ve güçsüzlüğü düzeldi. Ertesi gün de sorunsuz bir şekilde taburcu edildi” dedi.
Boyun ve kollarındaki ağrılarından kurtulmanın sevincini yaşayan Netice Duruk, “Uzun zamandır boyun ve kollarımda ağrılar yaşıyordum. Bu ağrılar yaşam kalitemi düşürmüştü. Birçok özel sağlık merkezlerine de gittim ama sonuç istediğim gibi olmadı. Yaptığı başarılı ameliyatlarla hastaların yüzünü güldürdüğünü duyduğum beyin cerrahi uzmanlarından Mustafa Karakuş’a geldim. Batman Bölge Devlet Hastanesinde geçirmiş olduğum ameliyat sonucu şifa buldum. Beni sağlığıma kavuşturan doktoruma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.