Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Saklı köyü sakinleri tarafından yapılacak olan taziye evinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Saklı köyü muhtarı Abdüsselam Tekeş, “Köyümüzün temel ihtiyacı olan taziye evinin temeli hayırlara vesile olsun diye kurban keserek başladık. Bugüne kadar desteklerini bizden esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Faruk Bülent Baygüven’e, kamu kurum ve kuruluş amirlerine ve sevgili köylülerime çok teşekkür ederim. Ayrıca kısmet olursa en kısa süre içerisinde de açılışını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi

İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven ise yaptığı konuşmada, "Saklı köyümüzde ihtiyaç duyulan ve temeli atılan 200 metrekareli taziye evinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim devletimize zeval vermesin, devletimizin bütçesi ve imkânları dahilinde birçok hizmeti hayata birlikte geçireceğiz inşallah” diye konuştu.