Bahar aylarının gelmesi ve yeni iş sezonunun açılmasıyla beraber Bayburt Belediyesi, çalışmalarını son sürat devam ettiriyor.
İl genelinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları ve bu sene ağır geçen kış mevsiminden dolayı yıpranan yollarda hava sıcaklıklarını artı seviyelerde seyretmeye başlamasından itibaren onarım ve asfalt uygulamalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını İbn-i Sina caddesine taşıdı. İbn-i Sina caddesindeki asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın da araç trafiğinde yaşadığı problemler giderilmiş olacak.
Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor
Bir yandan asfalt uygulamalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da Veli Şaban Mahallesi Veli Caddesinde kaldırım yapım çalışmalarını da devam ettiriyor. Bu çalışmalarında tamamlanmasından sonra Veli Şaban Mahallesinde yaya trafiğindeki sorunlarda giderilmiş olacak.
Ağaç Budama ve Yıkama Çalışmaları Sürüyor
Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesini fırsat bilen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise şehir merkezindeki cadde ve ara sokaklarda yıkama çalışması başlattı. Yıkama ve dezenfektasyon çalışmalarını bahar ve yaz aylarında rutin olarak uygulayan Temizlik İşleri ekipleri, Cumhuriyet Caddesinde yıkama çalışması gerçekleştirerek bu bölgede meydana gelen tozlanma ve çamur gibi olumsuzlukları oradan kaldırıyor. Ağaç budama mevsiminin gelmesiyle beraber harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Şehit Nusret Parkındaki ağaçlarda budama çalışması başlattı.