Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi gören 23 Nisan 4. Çocuk Festivali 5 gün süren etkinliklerin ardından sona erdi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın çocuklara yönelik önemli bir projesi olan ve her çocuğun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve mutlulukla, doya doya yaşayabilmesi amacıyla bu yıl 4.’sü düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali sona erdi. Geçtiğimiz yıllarda yoğun bir ilgi gören ve bu yılda 5 gün boyunca devam eden festivalde çocuklar çeşitli etkinliklere katılarak unutulmaz bir bayram yaşadı. Festival’in Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan bölümünde çocuklar festival alanına kurulan şişme oyun guruplarında oynarken, çizgi film karakterleri ile doyasıya eğlendi. Hacivat ile Karagöz, palyaço, yüz boyama ve oyun gurupları ile bayramı dolu dolu yaşayan çocuklar daha sonra meydanda yapılan şarkı yarışmasına katıldı. Birincinin alkışlarla seçildiği yarışmaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Çocuklara sürpriz olarak hazırlanan illüzyon gösterilerinde sergilenen oyunlar ise çocuklara heyecanlı ve merak dolu anlar yaşattı.
Festival etkinlikleri kapsamında 5 gündür doyasıya eğlenerek eğlenceye doyan çocuklar Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ederek daha şimdiden önümüzdeki yıl yapılacak Çocuk Şenliği’ni merak ve heyecanla beklemeye başladılar.