Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, asfalt şantiyesinde ve yeni yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile tenis kortunda incelemelerde bulundu.

Mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çalışma alanlarını ziyaret etti. Yaz dönemi çalışma programı için hazırlıklara başlayan Başkan Bakıcı, ilk olarak asfalt şantiyesini gezdi. Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir ile birlikte burada yapılması planlanan depo ile ilgili olarak arazi üzerinde incelemelerde bulundu. Proje detayları hakkında da fikir alış verişinde bulunulan arazi incelemesinin ardından kanal boyunda yapımı tamamlanan tenis kortu ile sentetik çim yüzeyli futbol sahasına geçildi. Başkan Bakıcı burada da yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Görevlilerle bir süre görüşen Başkan Bakıcı bahar dönemi ile birlikte faaliyete geçmesi planlanan yeni sentetik saha ve tenis kortundaki eksiklerin giderilmesi için talimat verdi.

Yoğun kış dönemi öncesinde kanal boyundaki toprak saha sentetik çim yüzeyli futbol sahasına dönüştürülmüş ve yanına da yeni bir tenis kortu yapılmıştı. Yapılan bu çalışmalar hem mahalle sakinlerini hem de sporseverleri sevindirmişti.