Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindeki heyet, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Bakıcı ve beraberindekileri ilçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner karşıladı.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında görevlerini başarıyla yerine getiren emniyet mensuplarına destek olmak, önümüzdeki süreçte onların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı ile birlikte böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Bakıcı, “Allah korusun çok ters bir şey olsaydı, ben yoksam Emniyet Müdürüm de yoktu. Birebir noktasal atışlarla önemli görevlerde bulunanlar şehit olacak, geriye kalanlarda esir edilecekti. Bu yüzden bu birlik ve beraberliği sağlayanlardan, destek olanlardan ülkesine sahip çıkanlardan Allah razı olsun. Bizde kadın kollarımızla birlikte sizleri ziyaret edelim, görevinin başında olan emniyet güçlerimizin moral ve motivasyonuna destek olalım istedik. Bu dönemde hepimiz sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. İçimizdeki ayıklanmalar devam ediyor. Bu dönemde hakikaten çoğu insanla çalışmak çok zor ve görevin zorluğu şu anda iki katına çıktı. Personel azlığı da başka bir konu. Burada toplamda 3 üst düzey görevli vardiyalı olarak sistemi devam ettirmeye çalışıyorsunuz. Allah sizlerden bin kere razı olsun. İlk günden beri bu darbeyi hiçbir sıkıntı yaşamadan atlattık” dedi.
Ardından konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’de yapılan ziyaret için teşekkür ederek, “Bizim görevimiz Bozüyük halkının güvenliği. İnsanların huzur içerisinde işlerine güçlerine gitmesi, çocukların parklarda oynayabilmesi, annelerin evlerinde rahat işlerini yapabilmesi. Böyle bir olay gerçekleşti ve bu olaya karşı, bu necip milletin göstermiş olduğu tepki çok önemli, demokrasiye sahip çıkması çok önemli, demokrasiye sahip çıkanlarda sizlersiniz. Öncelikle sizleri kutluyorum, teşekkür ediyorum. Sizlerin nezdinde tüm Bozüyük halkına işlerimizde bize gösterdikleri yardım ve katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Karataş’ta hazır bulunurken AK Parti Kadın Kolları da yanlarında getirdikleri ev yapımı pasta ve börekleri emniyet mensuplarına ikram etti. Başkan Bakıcı ve beraberindekiler yapılan sohbetin ardından emniyet mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.