Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi ve Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek çalışma ile Hürriyet Mahallesi Mahalle konağının bir katının Sağlık Ocağı olacağı müjdesini verdi.
Açıklamasında; Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşların memnuniyetle karşılayacağı müjdeler vermeye devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Hürriyet Mahallesi Mahalle Konağı’nın bir katının Sağlık Ocağı şeklinde hazırlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti. Gerçekleştirilen çalışmanın, Hürriyet Mahallesi için önemine değinen Yağcı, şunları ifade etti:
’’Her bir mahallemizde güzel hizmetler gerçekleştirdiğimiz gibi Hürriyet Mahallemizi de çok güzel bir hizmet ile buluşturuyoruz. Diğer mahallelerimiz gibi Hürriyet Mahallemiz de her geçen gün büyüyor. Vatandaşlarımızın sağlık konusunda daha hızlı, daha güvenli ve kolay bir hizmet alması amacıyla bu mahallemize Sağlık Ocağı kazandıracağız. Sağlık İl Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda halihazırda hizmet veren Hürriyet Mahalle Konağımızın bir katını, hazırlayarak bu hizmeti vatandaşlarımıza sunacağız. Böylece her geçen gün büyüyen Hürriyet Mahallemiz, sağlık açısından son derece önemli ve güzel bir hizmeti almış olacak. Bu güzel hizmetin şimdiden mahallemiz ve şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum’’