Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın girişimleri sonucunda Bozüyük’ün geliştirilmesi ve güzelleştirilmesi adına üniversite ile yapılacak işbirliği protokolü imzalandı.
Bozüyük Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Yurdakul ve Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölüm Başkanı Prof. Rahmi Atalay katıldı.
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Murat Yurdakul, Başkan Bakıcı’ya günün anısına bir tablo hediye etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Bozüyük için yapılabilecek projeler, genç üniversite öğrencilerinin Bozüyük ile ilgili talepleri ve uygulamalı projelerde öğrencilerin çalışmalara yapabilecekleri katkılar konuşuldu. Protokolün imzalanmasının ardından kısa bir açıklamada bulunan Başkan Bakıcı, “Gerçekleştirilen protokol ile Belediye-Üniversite işbirliğimiz sağlanmış oldu. Bu protokol ile okumak için ilçemizi tercih eden ve bizlere değer katan öğrencilerimizi tasarım ve uygulama projelerimize dahil ediyoruz” dedi ve bu projenin üniversite ile yapılacak çalışmaların başlangıcı olduğunu belirtti.
Protokol imza töreninin ardından Başkan Bakıcı, Yüksekokul Müdürü Murat Yurdakul ve beraberindekiler yemeğe geçerek, eğitim, üniversite ve Bozüyük ile ilgili çeşitli konularda sohbet etti.