Bozüyüklüler, demokrasi nöbetine ara vermeden devam ederken, Bozüyük Belediyesi tarafından organize edilen programda Besmele İlahi Grubu, Bozüyüklülere unutulmaz bir gece yaşattı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Besmele İlahi Grubu tarafından seslendirilen ilahi ve kasideler katılanlara duygusal anlar yaşattı. Okunan ilahiler ve kasidelerin ardından meydanda bulunan kalabalık hep birlikte Türkiye ve içinde bulunduğu bu zor süreç için dua etti. Besmele İlahi Grubu’nun programının ardından alanda bulunan kalabalığa seslenen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “Türkiye olarak ülkeyi kaos ve kargaşa ortamına sokmak isteyen, milletin iradesini hiçe sayan bu alçaklara en iyi dersi verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Meydanlarda bulunan bu kalabalık içerisinde bir dakika bile tereddüt etmeyen vatandaşlarım var. Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde gelişen ve her geçen gün daha da büyüyen bir aileyiz. Bunu yıkmaya kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek de “dedi.
Konuşması uzun süre alkış alan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, daha sonra alanda bulunan tüm demokrasi bekçilerine sıcak çorba ikramında bulundu. Serin havaya rağmen katılımın oldukça fazla olduğu gecede kalabalık sabahın erken saatlerine kadar alandan ayrılmadı.