Bilecik İl Genel Meclisi Ağustos üçüncü birleşimi yapıldı.
Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda bir gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddesinin görüşülmesinden önce söz alan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bozüyük İl Genel Meclis Üyesi İsmail Zeki Uyanık 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç’un bir sene daha Bilecik’te görev yapacak olmasından mutlu olduklarını belirterek paşaya başarılar diledi.
İlk gündem maddesi olarak İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nden gelen teklif ile Bilecik ili Bozüyük ilçesi, Eceköy köyünde bulunan mülkiyeti Abaysan Enerji, İnşaat, Yatırım, Hayvancılık, İthalat, İhracat şirketine ait taşınmazlar üzerine ‘Güneş Enerji Santrali’ alanı yapmak için hazırlatılan imar planlarının onaylatılması talebi görüşüldü. Gelen bu talep oy birliği ile kabul edilirken, komisyon raporlarının hazır olmaması gerekçesiyle başka bir gündem maddesi görüşülmedi.
Öte yandan Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yarın yapılacak olan Ağustos ayı dördüncü birleşimi, MHP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Zeki Uyanık’ın kişisel nedenlerinden dolayı saat 13.30’a alındı.