Bilecik’teki hanımların en çok tırnak batığı hastalığından şikayetçi olduğu belirten Phoenix Medikal, Estetik ve Güzellik Merkezi ortağı Handan Üge, geçmiş hatalardan dolayı ön yargıları olan Bilecik halkının en çok lazer, batık tırnağı, manikür pedikürü ilgi gösterdiklerini söyledi.
Üge, bir güzellik ve estetik merkezi olma yolunda adımlar attıklarını, amaçlarının Bilecik insanının zaman ve para ekonomisini, maliyetler kaynaklarını, çocuklarıyla birlikte geçirecek zamanlarını ve kendilerini bakmaları gereken süreci en iyi, en sağlıklı güvenilir hizmetle almalarını sağlamak olduğunu belirtti. Önce insanların kendilerini sevmelerini istediklerini anlatan Handan Üge, "Hayatlarının çok önemsiz gibi gözüken ama çok önemli bir rolünü oynayan medikal estetik ne, onu anlatmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Kliniklerinde hanımlara sihirli dokunuşlar yaptıklarını anlatan Üge, “Medikal estetik, doğru uzmanların elinde yapılan estetik eylemler gibi sadece güzellik olarak değil, sağlıksal eylemlerinin bir araya getirildiği bir konsepttir. Estetisyenimiz, el ayak bakım uzmanımız, kuaförümüz, saç uzmanımız, diyetisyenimiz, psikoloğumuzla küçük cici bir aileyiz. Biz her şeyden önce doğru işlem konseptindeyiz. Bunun doğrultusunda da doğru insan, doğru işlem ve doğru, memnun bir şekilde ayrılmış müşteri memnuniyeti sağlanmış Bilecik halkı. Bunu sağlayacak olan da ekibimiz, güvenimiz takımımız. Daha ciddi bakmamız gerekirse makinalarımız. Bu işlemleri yapan hiç kimse mesleğinin,eğitiminin dışında hiçbir başka eylemi yapamaz burada. Her şey prensiplidir" dedi.
Geçmiş hatalardan dolayı halkımızın ön yargıları var
Bilecik halkının, en çok lazeri, batık tırnağı, manikür, pedikürü çok daha ihtiyaç olduğunu gösterdiğini anlatan Handanr Üge, "Geçtiğimiz dönemde yapılan hatalardan dolayı halkımızın ön yargılarından dolayı ki kendilerine hak veriyorum. Cilt bakımı, vücut bakımı, akne tedavisi gibi konularda henüz daha yabancı gibiler. Çünkü doğal işlemler görmemişler. Ödedikleri paraların boşa gittiğini düşünmüşler. Bu onları korkutuyor. Ya yüzüme bir şey olursa sorusu işaretleri hep kafalarında var. Bize gelirken daha temkinli, daha ürkek davranıyorlar. Bunu nasıl aşacağız. Bunu aşmanın tek yolu gerçek sonucu görmeleri. Gerçek uzman bir insanın yaptığıyla uzman olmayan bir insanın yaptıklarını karşılaştıracaklar ve öğrenecekler sonuç itibariyle. Bu eğitim sürecine birlikte başladık. Ben ekip olarak bunda son derece başarılı olacağımıza inanmaktayım” diye konuştu.