Bilecikspor, cumartesi günün deplasmanda oynayacağı Osmaneli Gençlerbirliği maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürdürüyor.
Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden oynadığı 6 maçı da kazanarak 1 maça eksiğiyle grupta 2’inci sırada yer alan Bilecikspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmaneli Gençlerbirliği maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürdürüyor. Günü Bilecik Sentetik Sahada düz koşu, istasyon çalışmaları ve çift kala maçla tamamlayan futbolcuların hırsları gözlerden kaçmazken, antrenmana 2 futbol dışında tam kadro çalıştılar.
“Zor deplasman”
Antrenman sonrası açıklama yapan Antrenör Hasan Kol, bu hafta Cumartesi günü Osmaneli İlçe Stadı’nda saat 14:00’da zorlu bir maça çıkacaklarını anlatarak, “Osmaneli Gençlerbirliği Spor güçlü bir ekip. Geçen hafta 70 dakika 1308 Osmaneli Belediyespor’a karşı güzel bir oyun sergilediler. Sonra yedikleri 2 golle ilk mağlubiyetlerini aldılar. Bizi Osmaneli’nde zorlu bir maç bekliyor. Takımımın havası iyi. Celal Daş ve Tolga Burulday dışında tam kadro bugün antrenman yaptık. Bu maçı da kazarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımın havası ve moralleri yerinde. Hırslı ve keyifli antrenmanlar geçiyoruz. Cuma günü son antrenmanımızı yaparak maç saatini bekleyeceğiz” dedi.
Öte yandan antrenmanı kulüp başkanı İsmail Cinoğlu’da seyrederek, futbolculara moral verdi.