Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor’un yönetimi, futbolculara verdiği yemekle 2016-2017 futbol sezonuna hazır olduklarını belirterek birlik beraberlik mesajı verdiler.
Gökkaya Park’ta düzenlenen yemeğe Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Gökkaya, Melih Karaçam, Burak Dedeoğlu, Bilecik Antrenörü Hasan Kol, İl Özel İdarespor Başkanı Ertuğrul Fazıl Özmen be futbolcular katıldı. Yemek sonrası bir konuşma yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, bu hafta sonu açılacak 2016-2017 sezonun tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını diledi. Cinoğlu, “Bu sezona başlarken inşallah önümüzdeki rakiplerimizi iyi analiz ederek Hasan Kol hocamızla yeni sezona başlayacağız. Kaptanlarımız Tolga, Altıner ve yeni katılan arkadaşlarımızla inşallah alnımızın akıyla bu işi sonuçlandıracağız. Bu kadronun kurulmasında benim bugün özellikle misafir ettiğim İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanımız geçen sene de Bilecik’i yokluklara rağmen alnının akıyla bizim gururumuz oldu. Bizim geçen sene de başkanımızla birleşim durumlarımız oldu. Ama kısmet olmadı. Allah bugüne nasip etti. Ben sayın başkanıma bundan önceki yıllarda, 10 yılı geçmiştir çabasıyla İl Özel İdare sporu buradaki arkadaşlarımızla beraber bir noktaya getirdi. Sayın Başkan buradaki 8 arkadaşımızı Bilecikspor’un geçen seneki arkadaşlarla beraber 1 sene gecikmeli olarak bu oluşumu gerçekleştirdik. Dışarıdan katılan dostumuz oldu, kardeşimiz oldu Okan kardeşimize bizi kırmadığı için Bilecik’e hizmet vereceği için teşekkür ediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımız var onlara da Bilecikspor camiasına hoş geldiniz diyorum. İlk günden beri yönetim kurulunda olan Osman ağabeyimizi bir gün bile bizi gece gündüz yalnız bırakmadı. Burak arkadaşımız, Melih arkadaşım, Ahmet arkadaşımız buranın sahibi bu gece için ona da teşekkür ediyoruz. Allah kazadan beladan korusun. Birinizin burnunun kanaması benim için şampiyonluğu görmeyecek bir durumdur. Eksiklerimiz var, kulüp olmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz sözlerimizin de sonuna kadar arkasında duracağımızı belirtelim. Burada amacımız emeklerimizin karşılığını bu sene verelim. Bu sezon sonuç sezonu olsun. Zaten ben Allah’ın izniyle bu sezonu kayıpsız geçireceğimizi düşünüyorum. Kişisel bazlı baktığımda müthiş bir enerji hissediyorum. Çoğu zaman yaşamadığım bir enerji. Allah utandırmasın, Allah çıktığımız yolda en iyi şekilde temsil etmeyi nasip etsin. İnşallah Nisan’da şampiyonluk kutlamamızı yaparız” dedi.
“Biz ne kadar çalışırsak emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum”
Bilecikspor antrenörü Hasan Kol ise; bu sene kazasız belasız hayırlısıyla başlayıp, hayırlısıyla bitirmek istediklerini belirterek, “Biz ne kadar çalışırsak emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Bundan önce yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımız teminatıdır. İnşallah böyle olur. İnşallah hayırlısıyla hak ettiğimiz yere geliriz. Benim önceliğim en başından beri söylüyorum saygı. Emeğinize şimdiden teşekkür ediyorum. Tabii ki yanlışlarım olacaktır. Ama her zaman söylediğim gibi bu yanlışlardan en kısa zamanda dönmeye çalışırım, dönerim. Yeter ki bana kim olduğunuzu gösterin ben bunun karşılığını sizlere fazlasıyla vereceğim. Bu arada eski başkanımız Fazlı Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Gecenin onur konuğu olarak katılan İl Özel İdarespor Başkanı Ertuğrul Fazıl Özmen, kendilerinin futbol için, spor için yola çıktıklarını belirterek, “Biz geçen sene BAL liginde mücadele ettik. Bu sene takım çıkaramadık. Ama alt yapılarımız devam ediyor. Bu sezon 7-8 sporcumuz Bilecikspor camiasında oynayacak. Bizim yükselebileceğimiz en yüksek yere ulaştık. Artık gençler liginde mücadele edeceğiz. İnşallah bu sezon alnınızın akıyla başarıya ulaşacaksınız” ifadelerine yer verdi.
“3 yıllık bir hedef koymuştunuz zaten”
Son olarak takımın kaptanı Tolga Burulday ise; geçen sezon şampiyonluk yarışında kendi evlerinde Vitraspor’a yenilerek, şampiyonluğu rakiplerine kaptırdıklarını söyledi. Çok güzel bir sezon geçirmeyi Allah’ın nasip etmesini dileyen Burulday, “3 yıllık bir hedef koymuştunuz zaten. Bu yıl son yıl. İnşallah güzel bir oluşum kuruldu. İdmanlarımız iyi, kadromuz iyi. Biz daha yeni katıldık ama arkadaşlık üst düzeyde. İnşallah bu yıl şampiyon olup güzel bir şampiyonluk yaşamayı düşünüyoruz” dedi.