Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ’’2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında Bilecikliler, Nisan ayında da birbirinden farklı aktivite ile buluşmaya devam edecek.
Her ay birbirinden farklı konu ve konukları Bilecikliler ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Nisan ayında da birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Bilecik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında Bilecikli çocuklar 9. Geleneksel Bilecik Belediyesi Çocuk Festivali ve ücretsiz tiyatro oyunları ile buluşurken, yetişkinler ise değerli konu ve konuklar ile buluşturacağı bildirildi. Açıklamada, "Bilecik Belediyesi 2016 Nisan ayı etkinlikleri kapsamında Bilecikli çocuklar, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın onlara birer armağanı olarak, 12 adet parka sahip olurken, yine Bilecik Belediyesi tarafından 9’uncu kez gerçekleştirilecek olan Çocuk Festivali, kapsamında 3 gün boyunca doyasıya eğlenecekler. Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın her yıl çocuklara bir güzel armağanı olan ve birbirinden renkli anların yaşandığı Çocuk Festivali kapsamında çocuklarımız, birbirinden güzel aktiviteye katılmış olacaklar. Cumhuriyet Meydanı’nda; 29 - 30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde 3 gün boyunca gerçekleştirilecek olan festivalde çocuklarımız birbirinden güzel oyun grubunda eğlenceli anlar yaşayacak. Sevimli film ve oyun kahramanları ile Bilecik Belediyesi önünde yürüyüş ile başlayacak etkinlikte çocuklarımıza birbirinden güzel ikramlar yapılacak" ifadelerine yer verildi.
Öte yandan geleceğin teminatı olan çocukların aileleriyle birlikte, 29 Nisan Cuma günü saat 09:30’da, Bilecik Belediyesi Sarayı bahçesinde başlayacak olan ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar gerçekleştirilecek yürüyüş ile devam edecek etkinliğe, bütün vatandaşlarımız davetli olduğu belirtildi.