Bilecik’te sürücüleri bilgilendiren trafik levhaları ve PTT’nin mektup atılan kulübeleri kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.
Bilecik şehir merkezinde yer alan trafik akışının sağlanması için sürücülere yardımcı olan trafik işaret levhaları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi. Şehir magandaları tarafından tahrip edilen trafik levhaları için yaşanan ekonomik zararın yanı sıra trafik güvenliğinin de ciddi olarak olumsuz etkilendiğini ifade eden yetkililer, "Trafik işaret levhaları, yol güvenliği ve sağlıklı bir trafik akışı için çok önemli. Tahrip edilmiş trafik levhaları için vatandaşlarımızı daha duyarlı davranmaya çağırıyoruz” dedi.
Öte yandan İsmet Paşa Mahallesinde çocuk oyun parkının çevresinde yer alan yer alan PTT’ye ait mektup kulübesi de bilinçsiz kişi ve kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi. Uzun zamandır atıl vaziyette beklediğini söyleyen mahalle sakinleri yetkililerin bir an önce PTT kulübesini tamir etmelerini beklediklerini söylediler.