Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Aşağı Armutlu köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Hıdrellez programı" köylülerin ve davetlilerin katımıyla gerçekleştirildi.
Mezarlık ziyareti ile başlayan program, mevlit okunmasının ardından yemek ikramı ile devam etti. Çevre il, ilçe ve köylerden gelen misafirlerin yanı sıra köy dışında yaşayan Aşağı Armutlu köyü vatandaşları, birlik ve beraberlik içerisinde mutlu anlar yaşadı. Programa ayrıca, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları, çok sayıda köylü vatandaş ve davetliler katıldı.
Köye gelen misafirlere teşekkür eden Komite Başkanı Orhan Karadeniz, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Hıdrellez programımızı bu yıl gerçekleştiriyor olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle yıllardır doğduğu bu topraklardan çeşitli nedenlerle uzak kalmış köylülerimizi yılda bir kez dahi olsa bir araya getirebiliyor olmak bizleri son derece mutlu ediyor. Köylülerimiz yıllardır görüşemediği köylüleriyle, eş dost ve akrabalarıyla hasret giderme imkânı buluyorlar. İnşallah bu etkinliği gelecek yıllarda da bu şekilde devam edecek. Ben programımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.