Bilecik’in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz günlerde 2.’inci olağan kongresini gerçekleştiren kent konseyinin yeni başkan ve yönetimi, ilçe protokol üyelerini ziyaret etti.
Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ziyaret edildi. Ziyarette Başkan Bakıcı, Başkan Tekeli ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak yeni görevlerinde başarılar diledi. Bakıcı, elbirliği içerisinde hep birlikte Bozüyük’e güzel proje ve hizmetler üretmek için fikir birliği yapacaklarını söyledi. Tekeli de teşekkür ederek Bozüyük ortak paydası adı altında kent konseyi olarak belediyenin çalışmalarına katkı sağlamaya çalışacaklarını ifade etti. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile ziyaret sona erdi.
Ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın da katılımıyla Kaymakam Köksal Şakalar makamında ziyaret edildi. Buradaki ziyaret sonrasında sırasıyla İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can ve Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç makamlarında ziyaret edildi.
Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, tüm ilçe protokolüne gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti ve önümüzdeki günlerde zaman kaybetmeden Bozüyük için neler yapılabileceği hususunda çalışmalara başlayacaklarını belirtti.