Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yeğeni olan ve ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünü başarı ile tamamlayan Orkun Karalı’nın iş yeri açılışında Bozüyük’ün önde gelen isimleri bir araya geldi.
Mühendislik bürosunun açılışına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Meclis Üyeleri, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Belediye Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları, Bakıcı ve Karalı ailelerinin yakın dostları katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “ODTÜ’den başarı ile mezun olarak İnşaat Mühendisi olan yeğenim Orkun Karalı’nın ticari hayatına ilk adımını attığı bu özel günde burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bugün kendisine mühendislik çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirirken benim için çok gurur duyduğum bir anı yaşıyorum. Rabbim ticari hayatını daim etsin, işlerini hayırlı kılsın diyorum” dedi.
Yapılan duanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesi ile birlikte ofis ziyaret edildi. Ofiste sunulan ikramlardan sonra tebrikleri kabul eden mühendislik bürosunun sahibi Orkun Karalı, açılışa katılan herkese teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.